08:40-09:00 Spelling, SNIP, rapid grammar, rapid reading, marking comments	09:00-10:00 (1hr)	10:00-11:00 (1hr)	11-11:15	11:15-12:15 (1hr)	12:15- 13:15	13:2	0-14:05 (50mins)	14:05-14:55 (50mins)	14:55- 15:15
MONDAY RC (08:30-15:15 = 5.75hrs) 08:30 TA Planning	Reading Assessment 1hr + 15mins extra time	Reading Assessment 1hr + 15mins extra time 10:45 JS to Robins	CK Break Duty	Maths: Equivalent FDP		ERIC	Music: Dona Nobis Pacem	Reading: Darwin's Dragons Spelling: Words with the /f/ sound spelt /ph/	Assembly
TUESDAY RC (08:45-12:15 = 3.5hrs)	Grammar Assessment Paper 1 45mins + 11mins extra time	French with Madame Bentley English Lead Time: 10:45 JS to Robins		Maths: Percentages of amounts		ERIC	Grammar Assessment Paper 2 spelling test Reading: Darwin's Dragons	Zones of Regulation with SO (selected pupils only)	
WEDNESDAY RC (08:45-12:15 = 3.5hrs) Socially Speaking	Maths: PETERBOROUGH MUSEUM TRIP	English: 10:45 JS to Robins	RC & JS Break Duty	Maths:		ERIC	Spelling: History: Dictation to test spellings		Singing Assembly
THURSDAY RC (08:30-12:15 = 3.75hrs) 08:30 TA Planning	Maths Assessment - Paper 2 reasoning 40mins + 10mins extra time	10am onwards – Y6 height and weight check Spelling: Dictation to test spellings 10:45 JS to Robins	CK Break Duty	Computing with Mrs Davies: English Lead Time:		ERIC	Art or DT with Miss Gingell: PPA:	PE with Miss Gingell: (Dodgeball in the hall) PPA:	
FRIDAY	Maths Assessment – Paper 1 arithmetic (30mins + 7mins extra time)	Maths Assessment – Paper 3 reasoning (40mins + 10mins extra time) 10:45 JS to Robins		PE: Orienteering (Outside)		ERIC	National Storytelling Week: Book Club:	144 Club / Problem Solving and Reasoning	Celebration Assembly